REGULAMENTUL CAMPANIEI – Honda Electric Castle

REGULAMENTUL CAMPANIEI

“Honda Trimite Trupe de Prieteni la Electric Castle”
(perioada: 11.06.2019 – 02.07.2019)

Vezi regulament legalizat

Vezi act aditional 1

ARTICOLUL. 1 – ORGANIZATORUL

HONDA TRADING ROMANIA SRL, persoana juridica romana cu sediul in Voluntari, Sos. Bucuresti – Nord, nr. 10, cladirea GlobalCity 021, et. 9, judet Ilfov, România, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului, sub numarul J14/112/2015

prin intermediul

LEFT-RIGHT DIGITAL SRL, persoana juridica romana, avand sediul social in Bucuresti, Sector 6, Str. Ghirlandei, Nr. 38, Camera 1, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/23936/1993, CIF 4808867, avand contul bancar RON: RO43BTRLRONCRT0376688101 deschis la Banca Transilvania, reprezentata legal prin dl. Andrei Medar si Andrei Constantin, in calitate de Administratori

1.2. Concursul se va desfasura conform prevederilor prezentului regulament (denumit in continuare „Regulamentul”) obligatoriu pentru toate persoanele care, indeplinind conditiile prevazute in art. 4 din cuprinsul Regulamentului, vor participa la Concurs (denumite in continuare „Participanti”).


1.3. Prin participarea la Concurs se prezuma cunoasterea Regulamentului si acordul Participantului. Participantii se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor termenilor, conditiilor si prevederilor prezentului Regulament.


ARTICOLUL. 2 – DURATA SI LOCUL DE DESFASURARE A CONCURSULUI
2.1. Concursul este organizat si desfasurat prin intermediul website-ului electriccastle.hondatrading.ro.


2.2. Perioada de desfasurare a Concursului este 11.06.2019, ora 23:59 – 02.07.2019, ora 23:59. Perioada campaniei se poate prelungi pe o perioada determinata, la cererea organizatorului, prin anexe la prezentul Regulament.

ARTICOLUL. 3 – REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI
3.1. Regulamentul oficial al Concursului este disponibil oricarui solicitant, in mod gratuit, pe intreaga durata a Concursului, in format electronic, prin accesarea website-ului electriccastle.hondatrading.ro.


3.2. Potrivit liberei decizii a Organizatorului, Concursul poate fi mediatizat in scopul informarii publicului, inclusiv prin intermediul unor materiale publicitare si/sau cu rol informativ. Informatiile pe care astfel de materiale le pot contine vor fi interpretate in conformitate cu prevederile prezentului Regulament.


3.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau completa Regulamentul oricand pe durata de desfasurare a Concursului, cu conditia instiintarii prealabile a Participantilor cu privire la orice modificare a prevederilor acestuia. Orice modificari/completari aduse prevederilor acestui Regulament vor fi cuprinse in acte aditionale care vor fi comunicate catre public prin afisarea lor pe website-ul electriccastle.hondatrading.ro.

ARTICOLUL. 4 – DREPTUL DE PARTICIPARE
4.1. Se pot inscrie in vederea participarii la Concurs numai persoane fizice, cetateni romani si care la data inscrierii, au implinit varsta de 18 ani pana la data de 11.06.2019


4.2. Nu pot participa la Concurs urmatoarele categorii de persoane:
• angajatii Organizatorului, ai colaboratorilor si distribuitorilor acestuia
• angajatii oricaror companii implicate in realizarea oricaror activitati legate de organizarea si desfasurarea Concursului
De asemenea, rudele angajatilor mentionati mai sus (respectiv copii/parinti, frati/surori, sot/sotie) nu au dreptul de a participa la Concurs.


4.3. Participand la Concursul organizat de Organizator pe website-ul electriccastle.hondatrading.ro, Participantii recunosc si sunt de acord ca sunt singurii responsabili de informatiile/datele pe care le furnizeaza cu ocazia participarii la Concurs, precum si de corectitudinea acestor informatii.


4.4 . Participand la Concursul organizat de Organizator pe website-ul electriccastle.hondatrading.ro, Participantii recunosc si sunt de acord ca materialele incarcate de acestia (sub forma de text, imagine, video) pot fi folosite de catre Organizator in materiale de comunicare ulterioare, pentru comunicare publica sau interna, fara nicio pretentie financiara si/sau materiala din partea Participantilor. De asemenea, prin participarea la acest concurs, participantii sunt de acord ca pozele transmise de participanti devin proprietatea Organizatorului si pot fi folosite in scopuri promotionale si/sau comerciale de catre Organizator sau de catre Agentie.

ARTICOLUL. 5 – PREMIILE CONCURSULUI
5.1. In cadrul Concursului vor fi acordate, conform mecanismului descris la articolul 6 de mai jos, urmatoarele premii:


Premii acordate prin acumulare de voturi:
a. 1 Dream Tent + 4 bilete la evenimentul Electric Castle
b. 1 Dream Tent + 4 bilete la evenimentul Electric Castle

Premii acordate prin tragere la sorti:

a. 5 x invitatii duble la Electric Castle

5.2. Valoarea totala a premiilor cuprinde valoarea neta a acestora la care se adauga impozitul ce va fi retinut la sursa.

Valoarea premiilor

a. 2 x 4 bilete (8 buc.) la evenimentul Electric Castle

Valoare per bucata = 604 lei + TVA

Valoare totala = 4.834 lei + TVA
b. 2 x  Dream Tent la Electric Castle

Valoare per bucata = 1.176 lei + TVA

Valoare totala = 2.353 lei + TVA

c. 5 x invitatii (5 buc.) duble la Electric Castle

Valoare per bucata = 503 lei + TVA

Valoare totala = 5.034 lei + TVA


Descrierea premiilor este cu titlu informativ. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile survenite.


Numarul si valoarea premiilor se pot schimba prin anexe la prezentul Regulament.


5.3. Castigatorii premiilor oferite in cadrul acestui Concurs nu au posibilitatea de a primi contravaloarea in bani sau in alte bunuri a premiilor si nici nu pot schimba caracteristicile premiilor castigate.


ARTICOLUL 6 – MECANISMUL DESFASURARII CONCURSULUI

6.1. Conditii privind inscrierea valabila in Concurs
Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la Concurs este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:
(1) Participantul trebuie sa aiba drept de participare potrivit prevederilor Articolului 4 de mai sus;

(2) Inscrierea se va face exclusiv in perioada Concursului mentionata la Articolul 2 de mai sus si Articolul 6.2 de mai jos;

In concurs exista doua tipuri de utilizatori:

  1. Utilizator activ – (team leader) isi inscrie datele personale (Nume si Prenume, Nume trupa, Numar Telefon, Adresa Email) in formularul de pe website-ul electriccastle.hondatrading.ro; la nevoie, utilizatorul isi poate sterge toate datele inregistrate:
    1. apasand butonul “Sterge trupa” plasat sub formularul de inscriere. Este dus intr-o pagina separata a website-ului unde isi poate sterge datele din platforma. Pentru confirmarea identitatii, va trebui sa introducă datele de inregistrare (email, nr. telefon)
    2. urmand link-ul de dezabonare din emailul de confirmare al inscrierii. Dupa ce utilizatorul acceseaza link-ul din email, va fi directionat spre pagina din website unde isi va putea sterge datele.
  1. Votantul – utilizator din publicul larg care acceseaza website-ul electriccastle.hondatrading.ro; Utilizatorul trebuie sa se autentifice prin Facebook Login pentru a i se putea inregistra votul in concurs.

(3) Participantul are dreptul, o singura data, sa isi inscrie datele in formularul de pe website-ul electriccastle.hondatrading.ro si la un singur upload poza trupa in concurs.

(4) Utilizatorii se pot inscrie si pot vota in concurs pana la data de 02.07.2019, ora 23:59.


6.2. Inscrierea in Concurs si Conditii de participare

Mecanismul campaniei se desfasoara, astfel

  1. Utilizator activ – isi inscrie datele personale conform art 6.1 (2) in formularul de pe website-ul electriccastle.hondatrading.ro si incarca o poza cu trupa sa, formata din 4 membrii. Acesta poate incarca o singura o poza si/sau o poate edita/sterge din platforma
  2. Votantul – acesta este un utilizator din publicul larg care acceseaza website-ul electriccastle.hondatrading.ro; Pentru a acorda si pentru a i se inregistra votul pentru trupa sa preferata, utilizatorul trebuie sa se autentifice prin Facebook Login.

Fiecare participant / utilizator poate:

– vota de trei ori

– vedea echipele pe care le-a votat

– retrage votul pentru a vota o alta echipa in schimb

Toti utilizatorii activi in campanie pot:

  1. Da share unei poze si descriere a campaniei, pe pagina proprie de Facebook. Utilizatorul trebuie sa adauge si hashtagul #hondaEC7 in descriere. Utilizatorul poate da tag prietenilor din facebook, manual, in descrierea postarii, inainte ca postarea sa fie urcata de pe pagina proprie de Facebook, pentru a-i invita in concurs.
  2. Da share pozei si unei descrieri cu trupa sa preferata pe pagina proprie de Facebook. Utilizatorul trebuie sa adauge si hashtagul #hondaEC7 in descriere. Utilizatorul poate da tag prietenilor din facebook, manual, in descrierea postarii, inainte ca postarea sa fie urcata de pe pagina proprie de Facebook, pentru creste voturile si pentru a spori sansele de castig.

Un share (redistribuire) pentru o inscriere si / sau promotie, respectiv votul unei inscrieri, vor fi contorizate o singura data, indiferent daca se va realiza de mai multe ori, de catre acelasi cont facut pe orice retea de socializare.


2. Validarea inscrierilor din website-ul electriccastle.hondatrading.ro se va face automat, urmand ca organizatorul sa filtreze manual inscrierile. Organizatorul isi rezerva dreptul de a sterge inscrierile care nu respecta standardele impuse de regulament.

Actiuni suplimentare pot fi adaugate prin anexe la prezentul Regulament.


Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu include in concurs toate imaginile/materialele text care:
• nu respecta conditiile impuse de legislatia in materie sau care sunt ilegale, periculoase, malitioase, calomniatoare, obscene, pornografice sau vulgare, defaimatoare, rasiste sau xenofobe, comentariile ce constituie o incalcare a dreptului de autor si nici comentariile care ar putea fi considerate ca instigare la acte penale, sau ilegale;
• instiga la discriminare pe baza de rasa sau origine etnica, sex, religie, dizabilitati, varsta sau orientare sexuala, cu caracter umilitor sau injositor pentru aceste categorii.
• au fost efectuate prin exploatarea varilor erori din website, prin tentative de frauda sau prin oricare alte modalitati si/sau echipamente electronice si/sau software decat cele indicate de catre Organizator/Agentie Organizatoare, ori au fost efectuate cu nerespectarea oricareia dintre conditiile si termenii Regulamentului;
• reprezinta altceva fata de tematica Concursului.

• au mai mult de 3 voturi provenite de pe aceeași adresă IP
• au fost inscrise de peste 3 ori de pe aceeasi adresa IP

• nu reprezinta creatie proprie a autorului, nu apartin autorului, incalca drepturile de autor ori drepturile personale nepatrimoniale ale vreunei persoane ce apare in fotografie si nu numai.
• aduc amenintari catre orice terta persoana, loc, afacere sau grup, care lezeaza intimitatea, dreptul la viata privata si/sau alte drepturi ale oricarei terte persoane si care incalca in orice alt mod legile si reglementarile aplicabile.
• Fac referiri sau mesaje cu privire la marci inregistrate sau neinregistrare; aluzii la marcile de tigarete sau alcool; mesaje adresate minorilor.

6.3. Desemnarea castigatorilor

Desemnarea castigatorilor se va face in data de 4.07.2019, ora 14:00 si este de doua tipuri:
a. In cadrul acestui Concurs, Castigatorii premiilor oferite sunt participanti ale caror inscrieri au fost votate de cele mai multe ori si inregistreaza cel mai mare numar de voturi, conform pragurilor de la Art. 5, pana la data de 02.07.2019, ora 23:59.

Organizatorul va contacta castigatorii prin email si / sau prin telefon, in maxim 24 de ore de la finalizarea campaniei. Acesta ii va anunta de castig si le va cere identificarea finala a datelor cu caracter personal. Pentru a intra in posesia premiilor, castigatorii au la dispozitie 72 de ore sa raspunda Organizatorului de la primirea emailului si / sau telefonului.

b. Tombola – Toti participantii care au votat in cadrul concursului vor intra automat in tragerea la sorti prin platforma https://www.random.org. Tragerea la sorti va fi asistata de un notar.

6.4. Validarea castigurilor
Ulterior desemnarii castigatorilor Concursului, Organizatorul va proceda la validarea castigului, ocazie cu care se va verifica indeplinirea conditiilor privind inscrierea Participantilor in Concurs, precum si modul de desfasurare a acesteia.

Astfel, pentru ca un Participant sa poata fi validat drept castigator al Concursului, este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:
(1) Participantul are dreptul de a se inscrie in Concurs, potrivit prevederilor Art. 4 de mai sus;
(2) Inscrierea in Concurs sa se realizeze conform Art. 6.2 de mai sus;
(3) Respectarea tuturor conditiilor de inscriere indicate la Art. 6.1 de mai sus;


6.5. Intrarea in posesia premiilor
Premiile, asa cum sunt descrise la Art.5, vor fi livrate prin curier sau inmanate castigatorilor validati in maxim 5 zile lucratoare de la validarea lor, cel tarziu pana la data de 05.07.2019, ora 15:00.

ARTICOLUL 7 – TAXE SI IMPOZITE
(1) Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru premiile acordate castigatorilor in conformitate cu legislatia in vigoare privind impozitul pe venit.


(2) Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura in legatura cu premiul sunt in sarcina exclusiva a castigatorilor.

ARTICOLUL 8 – LIMITAREA RASPUNDERII
8.1. Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentative de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea acestui Concurs.


8.2. In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unei intrari in cadrul acestui Concurs, decizia Organizatorului este definitiva.


8.3. Eventualele contestatii vor fi luate in considerare pana la data de 03.07.2019, inclusiv. Orice contestatii sosite dupa aceasta data nu vor fi luate in considerare. Depunerea contestatiilor se poate face la adresa de email office@hondatrading.ro. Rezultatele contestatiilor vor fi comunicate contestatarilor pe email in data de 04.07.2019 ora 13:30.


8.4. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru:
1. Accesarea online al unui alt website decat electriccastle.hondatrading.ro. Inscrierea pe un alt website decat electriccastle.hondatrading.ro.
2. Interactiunea cu website-ul electriccastle.hondatrading.ro sau inscrierea pe un alt website decat electriccastle.hondatrading.ro. in afara perioadei de concurs mentionata mai sus;
4. Reclamatiile referitoare la premiul castigat, ulterioare intrarii in posesia premiului nu vor fi luate in considerare de catre Organizator;
5. Erori cauzate de folosirea incorecta a computerului personal de catre Participant (intreruperea sursei electrice a computerului, erori date de sistemul de operare instalat pe computer, erori date de virusarea sistemului de operare al computerului, erori date de folosirea cu rea vointa a tehnologiei de catre Participant in scopul de a manipula rezultatele Concursului).
6. Erori cauzate de folosirea altor tehnologii decat cele recomandate de Organizator. Tehnologiile recomandate: Browser internet (Internet Explorer vers. minima 7, minim Opera 11.1, minim Chrome 14, minim Firefox 10, minim Safari 5).
Situatiile in care anumite persoane inscrise in Concurs sunt in incapacitate de a participa partial sau integral la competitie, daca aceasta incapacitate se datoreaza unor circumstante aflate in afara controlului pe care Organizatorul il poate, in mod rezonabil, exercita.
Aceste circumstante se pot datora: informatiilor eronate, incomplete, transmise cu intreruperi, transmise cu intarziere sau deformate in orice alt mod, in urma actiunilor utilizatorilor paginii web, a functionarii echipamentelor de calcul ale acestora, aplicatiilor acestora sau altor echipamente tehnice ale acestora folosite in derularea competitiei.
Aceste circumstante se pot datora, de asemenea, dificultatilor tehnice care pot afecta functionarea conexiunilor Internet si/sau a echipamentelor de calcul si/sau a aplicatiilor furnizorului de Internet si/sau functionarea defectuoasa a e-mail-ului, fie in cazul Organizatorului, fie in cazul participantului, cauzata de probleme tehnice si/sau de trafic intens pe Internet, in general, sau pe pagina web, in special, sau de ambele tipuri de probleme. Aceste circumstante se mai pot datora: unor deteriorari sau defecte cu efect potential asupra echipamentelor de calcul, aplicatiilor si/sau datelor stocate ale participantilor sau ale unor terti, in urma participarii la competitie.

Aceste circumstante pot, de asemenea, sa se datoreze unor schimbari de legislatie care sa influenteze derularea si implementarea competitiei (precum deciziile adoptate de autoritatile civile, regimul de razboi, catastrofele naturale si alte evenimente similare), castigurile obtinute in urma competitiei, valoarea acestora, functia acestora, conditiile de acordare a acestora si/sau distribuirea acestora.
Participantii accepta cu titlu definitiv toate deciziile adoptate de Organizator in privinta castigatorilor, precum si a calendarului ulterior al competitiei sau a altor schimbari legate de implementarea competitiei. Organizatorul are dreptul de a descalifica orice Participant care nu respecta regulile competitiei sau in privinta caruia exista suspiciuni sau dovezi de comportament incorect sau de sabotaj de orice tip la adresa competitiei.

Participantii se obliga, de asemenea, sa puna la dispozitia Organizatorului toate datele de contact relevante, (numele, prenumele, adresa si numarul de telefon mobil).

ARTICOLUL. 9 – PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE
(1) Concursul este organizat de Organizator prin intermediul Agentiei de publicitate care va opera baza de date cu caracter personal ale participantilor la Campanie, colectata in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.
(2) Prin comunicarea datelor cu caracter personal in modalitatile indicate in mod expres prin prezentul Regulament Oficial, Participantii isi exprima acordul expres si neechivoc, ca datele lor cu caracter personal sa intre in baza de date administrata de Organizator si imputernicitii acestuia.
(3) Datele cu caracter personal colectate si prelucrate in cadrul acestei Concurs de catre Organizator nu vor fi dezvaluite catre terti, cu exceptia cazurilor in care Organizatorul este obligat la dezvaluire in temeiul legislatiei in vigoare.
(4) Datele oferite de Participantii la Concurs vor fi prelucrate de catre Agentie si vor putea fi folosite de catre acestia: (i) pentru supravegherea desfasurarii si urmaririi desfasurarii corecte a Concursului, in vederea imbunatatirii de catre HONDA TRADING ROMANIA SRL a produselor si serviciilor oferite, precum si a administrarii relatiei cu clientii sai; (ii) in scopuri de reclama, marketing si publicitate (inclusiv marketing direct) constand in efectuarea de comunicari comerciale prin e-mail, sms, posta sau alte mijloace de comunicare directa; (iii) pentru efectuarea de statistici. Organizatorul nu conditioneaza participarea la Concurs sau primirea premiilor de exprimarea acestui acord. In cazul in care Participantii nu sunt de acord cu prelucrarea acestor date, Organizatorul nu va face alte demersuri ulterioare in acest sens. Participantii care nu sunt de acord cu prelucrarea datelor lor personale conform celor de mai sus vor informa in scris Organizatorul si Agentiile in acest sens.
(5) Organizatorul le va putea solicita castigatorilor ca, in baza acordului lor expres liber exprimat in scris, persoana lor (imaginea), numele, prenumele, localitatea in care domiciliaza si materialele foto, audio si video inregistrate de Organizator sa poata fi facute publice si folosite pentru a face publica premierea, insa doar in legatura cu prezenta Campanie si fara a prejudicia imaginea ori drepturile acestora. Dreptul de utilizare de catre Organizator a acestor imagini se va face fara niciun fel de plata suplimentara pentru castigatori. Castigatorii premiilor vor semna o declaratie scrisa in acest sens cu ocazia semnarii procesul verbal de predare primire a premiului, Organizatorul neconditionand validarea premiului si/sau acordarea premiului de acordul castigatorului in acest sens.
(6) Organizatorul garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor Participantilor. Participantul la Campanie, in calitate de persoana vizata, are, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul la acces la date (art. 13), dreptul la interventie asupra datelor (art. 14), dreptul la opozitie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si dreptul de a se adresa justitiei (art. 18).
(7) Participantii au dreptul de a obtine de la Organizator, la cerere si in mod gratuit, o data pe an, confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta si au de asemenea, dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. Participantii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata Organizatorului, stergerea sau actualizarea datelor personale in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679. In vederea exercitarii acestor drepturi, Participantul la Campanie va transmite o cerere scrisa, datata si semnata, catre adresa Voluntari, Sos. Bucuresti – Nord, nr. 10, cladirea GlobalCity 021, et. 9, judet Ilfov, România.

ARTICOLUL. 10 – INCETAREA / INTRERUPEREA CONCURSULUI. FORTA MAJORA
Concursul va putea fi intrerupt pentru durate determinate si/sau va putea inceta doar in caz de forta majora/caz fortuit, asa cum sunt definite de lege si/sau printr-o decizie unilaterala a Organizatorului Concursului, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisare pe pagina website-ului electriccastle.hondatrading.ro.

ARTICOLUL 12 – LITIGII
Eventualele neintelegeri aparute intre Organizator si participantii la Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, acestea vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti romane competente, in conformitate cu prevederile legislatiei romane.

ARTICOLUL. 13 – ALTE CLAUZE
Deciziile Organizatorului privind Concursul sunt finale si aplicabile tuturor Participantilor. Premiile neacordate vor ramane in posesia Organizatorului care poate dispune liber de acestea in maniera pe care o va considera necesara sau potrivita intereselor sale. Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de tentativa de frauda a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile pe care le implica organizarea si desfasurarea Concursului.
Versiunea legalizata a prezentului regulament poate fi ceruta la adresa Voluntari, Sos. Bucuresti – Nord, nr. 10, cladirea GlobalCity 021, et. 9, judet Ilfov, România.