Termeni și condiții – Honda Electric Castle

Termeni și condiții

Accesarea și utilizarea site-ului Honda Trading România (numită în continuare pe scurt HTRO) face subiectul politicii de mai jos cât și a legilor în vigoare.

Honda Trading Romania garantează confidențialitatea datelor personale culese în timpul vizitării de catre dvs. a paginilor de internet ale mărcii Honda, în concordanță cu legislația privind protecția datelor personale în vigoare.

Paginile de internet Honda Trading România pot include, însă, legături și către alte pagini de internet pentru care nu ne asumăm nici un fel de răspundere legală privind confidențialitatea acestor date personale. HTRO respectă dreptul dumneavoastră la intimitate și vă garantează protejarea datelor dumneavoastră, asigurându-vă că aceste date vor fi prelucrate doar cu acordul dumneavoastră și în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Site-urile deținute de HTRO conțin informații asupra produselor și asupra rețelei de distribuție a HTRO. Imaginile cu produsele Honda și informațiile prezentate pe acest site sunt oferite cu titlu informativ, imaginile și/sau culorile pot diferi, în realitate. Dotările opționale, anumite accesorii pot fi disponibile contra cost.

HTRO își rezervă toate drepturile să facă orice modificare asupra produselor pe care le comercializează în orice moment și fără preaviz informațiile,  specificațiile, culorile, modelele și elementele ilustrate și descrise pe acest site, cu respectarea prevederilor legale.

Vă rugăm sa consultați un dealer autorizat Honda pentru a putea fi cel mai corect informat asupra dotărilor modelelor care vă interesează.

Toate materialele din acest site sunt proprietatea HTRO și protejate de legea copyright-ului. Vizitatorii pot utiliza informațiile din acest site doar în scop personal și nu în scop commercial; reproducerea, modificarea, republicarea anumitor elemente, parțial sau total, sunt interzise fără acordul scris la HTRO.